Gellak Teennagels

 

Een Gellak zit tussen gel en nagellak in. Het brengt aan als een nagellak, maar heeft meer de stevigheid van een gel-laagje. Het blijft dan ook langer zitten dan gewone nagellak en kan helpen voorkomen dat nagels breken of scheuren. Het blijft tot drie weken mooi en is makkelijk verwijderbaar. Voor extra versteviging kan er onder de Gellak nog een gel laagje aangebracht worden.

 

 

Gellak behandeling voor teennagels kan als losse behandeling geboekt worden, of in combinatie met een pedicure behandeling.

In de Praktijk kunt u kiezen uit verschillende kleuren en designs.

 

Nageldesign

 

Praktijk Voetzorg Optimaal biedt verschillende vormen van Nageldesign aan en werkt veel met de Nageldesign producten van EMI en Korneliya van Profnails. Het merk EMI wordt vertegenwoordigd door Ekaterina Miroshnichenko, die twee keer Europees kampioen 2009 werd en wereld kampioen Nail design was in 2010. De producten van EMI worden speciaal ontwikkeld voor het maken van sprookjesachtige en unieke nageldesigns van hoge kwaliteit, die bekend staan als de 'EMI Manicure'. EMI producten veroorzaken geen schade aan de nagels en blijven gegarandeerd goed zitten tot de volgende behandeling.

 

EMI volgt de haute couture op de voet. Ze zijn momenteel het enige merk dat een zeer uitgebreide lijn naildesign producten op de markt heeft. Met de EMI manicure kunt u alle kanten op. Of u nu voor speels, trendy, chic, stijlvol of mysterieus gaat, met EMI vindt u de producten die u nodig heeft. Het assortiment voldoet aan de eisen van de hedendaagse, moderne en zelfbewuste vrouw.

 

Liquid stones

Reptile skin

Baroque

Princot

Decoupage

3D Design flower

One stroke

Nail foil